Αγαπητοί μας φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της POLIDIL FOIL. Η οικογενειακή μας επιχείρηση που ιδρύθηκε το έτος 1978 με σκοπό την παραγωγή και προώθηση προιόντων αλουμινοχάρτου, μεμβράνης και αντικολλητικού χαρτιού ψησίματος για οικιακή και επαγγελματική χρήση, συμπληρώνει 32 ολόκληρα χρόνια και κάνει το μεγάλο άλμα στη διαδυκτιακή εποχή.

Τα προιόντα μας παράγονται με μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών σε άκρως αναταγωνιστικές τιμές. Τα προγράμματα παραγωγής αλλά και διακίνησης προιόντων διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών παρέχοντας μια ευρεία γκάμα προιόντων.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας, διευρύναμε τα προιόντα με μια μεγάλη ποικιλία ετοίμων προιόντων, όπως σκεύη αλουμινίου, πλαστικά είδη μιας χρήσεως, σακούλες ψυγείου, σακούλες για παγάκια και σακούλες απορριμμάτων.

Εχοντας συνάψει συνεργασίες με επιχειρήσεις, τα προιόντα μας διακινούνται από super markets, όπως ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ, ΓΕΓΟΣ SUPER MARKET AE, GREEN MARKET ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, αλλά και χρησιμοποιούνται από εταιρείες παραγωγής τροφίμων όπως ΣΑΡΟΓΛΟΥ χειροποίητες πίτες, ELIAS ζαχαροπλαστεία, ΚΕΜΠΑΜΠΤΖΙΔΙΚΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ.

Εγκαινιάζοντας την νέα διαδυκτιακή εποχή, η εταιρεία μας εξελίσσεται σε e-shop παροχής και διάθεσης των προιόντων μας, βελτιώνοντας τόσο την ποιότητα όσο και τις τιμές της με απόλυτο σεβασμό προς τους πελάτες μας χονδρικής και λιανικής πώλησης.

Τα προιόντα μας διατίθενται αναλυτικά και στο e-shop της εταιρείας μας όπου και σας περιμένουμε να εξυπηρετήσουμε τις παραγγελίες σας με συνέπεια και αξιοπιστία.